tisdag, oktober 02, 2007

Pimp your spinningcykel

Har du tröttnat på din spinninginstruktör och vill hinta om att musiken inte är vad den bör vara- köp en sånhär. Komplett kit med trådlös överföring från din iPod direkt till ett litet soundsystem som du fäster på styret. Finns i handeln f.r.o.m. våren 2008.

/M

10 kommentarer:

Anonym sa...

haha, otroligt bra pryl!! hoppas inte att några av mina kunder ser det dock.. jag vill ju fortfarande bestämma hihi ;) kram på dig!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Cool!!!
Den kommer våra powerkunder ALDRIG att använda!!
Kram!

Anonym sa...

Track 01 i din spelare är helt fantastisk! Tack för den låten, ska köra den som uppvärmningslåt i mitt endurance som jag sätter ihop just nu! Två tummar upp!!

Anonym sa...

F.ö, vem är originalartisten?

Magnus sa...

->Tess & Elmlan

Nej, den där prylen på styret är liksom vår fiende.. hehe. Kram

Magnus sa...

Tack Fredrik!

Jag ska kolla vad det är och skriva på din blog- hold on!

M

Anonym sa...

En fråga till, hur har du fått ihop spelaren du har där man kan välja mellan olika låtar och de fler funktioner som medföljer? Skulle vilja sätta upp min egen på samma sätt men mina försök har varit rätt fruktlösa...

Magnus sa...

Jag svarar på din sida Fredrik!

:)M

Anonym sa...

Har löst "kruxet". Man laddar upp sina låtar i en mapp med en specifik titel (blir titeln i box.nets widget). Sedan väljer man "get a widget" i rullgardinsmenyn på mappen och anpassar de inställningar man vill ha för att sedan klicka fram koden och slänga in i bloggen där man vill ha den. :)