torsdag, januari 31, 2008

21.097,5 meter



















Årets avgift till Göteborgsvarvet är betald. Just nu känns det väldigt avlägset och tur är väl det eftersom antalet löpta meter i  år uppgår till noll:/

Hursomhelst, det har ju fungerat tidigare år så det borde gå  i år också. Dessutom är min ettriga bror på mig och han är ute och springer intervaller i ur och skur. 

Dum som jag är går jag ut med mitt mål här; under 1.30.. det krävs en putsning med 4 minuter. 

Någon mer som ska springa?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Japp, för andra gången. Har sprungit två halvmaror tidigare på 1.50 resp 1.40, så även jag tycker det skulle vara trevligt att landa på runt 1.30 denna gång. Men i år är det framför allt en formkoll inför Sthlm Marathon.

Magnus sa...

Hej!

Vilken utveckling!

Hoppas trenden håller i sig! Jag har inte gett mig på ett marathon ännu- måste nog träna lite mer isf. Men någon gång.. då ska jag allt fixa det.

Lycka till!

Magnus

Terese sa...

Åh va skoj! Jag ska springa Sthlm halvmara i september. Kan tyvärr inte göra alltför många svängar ner till Göteborg. Lycka till med putsningen!

Magnus sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Magnus sa...

Inte omöjligt att jag också ger mig in på Sthlm halvmara- dubbla distansen ligger som ett difust mål långt långt lååångt fram..

Tack för peppningen iaf!

Anonym sa...

Jajamensan! Jag springer göteborgsvarvet för andra gången i år. Förra året tog jag mig runt på 1.47 så vi får se var det landar i år. Kommer inte ta ut mig fullständigt utan sparar lite krafter till sthlm marathon två veckor senare. Puh, vilken månad!

Magnus sa...

-->Anna

Kul att du ska springa! Det är fulltecknat i år var det någon som sa- tror det är ca 40 000 löpare.. Vilken löpfest!

Lycka till och hoppas du kan kapa lite på tiden i år!

M

Anonym sa...

Ja förhoppningsvis hamnar jag inte i sista startgrupp i år. Det var minst sagt grötigt därbak och stundtals fick man nästan gå. Så man kan kanske tjäna några minuter bara på det :)

Magnus sa...

---> Anna

Jag har också legat bland de sista startgrupperna någon gång och det behövs både tålamod och lite småvassa armbågar för att ta sig fram- speciellt om man springer snabbare än de andra. Med din tid borde du kvala in betydligt längre fram- det ska nog gå bra:)