tisdag, januari 11, 2011

On track


Igår sparkade vårterminen igång på allvar och det märks att medlemmarna har törstat efter träning i sin vardag. Det var fulla hus och träningsglädje i kvadrat som sig bör. I lördags hölls dessutom vårens kickoff för personalen och nu under Elixia-flagg. Elixias VD var på plats och berättade om historien bakom Elixa och kommande visioner för den svenska markanden. Det kommer bli ett spännande år.Numera är Sisjön ommålat i lite nya färger och inramat i Elixia-grönt. Gruppträningsschemat är kryddat med några nyheter som Dirty Dancing, TRX och Fit for Skiing. Som medlem på Sisjön måste jag med viss part i målet ändå säga att utbudet för träning är fantastiskt med allt från kettlebell, hotyoga och powerpace till bodybalance i varm studiomiljö. 

Gårdagen innebar också att Anettes och mitt periodiseringsupplägg drog igång. Det är första gången vi kör upplägget utanför Landala och det landade väl- bra cyklat allihopa! Är man fan av spinning så erbjuder Sisjön även 2-timmarspass i samarbete med Triathlon Väst under våren ledda av den här mannen. Vän av variation så är detta ett ypperligt tillfälle för er som vill ha lite distanspass under våren( det går dessutom att köra klassen före om man vill ha hela 180 min!). 

Linda premiärkörde TRX i grupp och en fulltecknad start bäddar för succé i vår. Grattis Linda!

Även Monika och Christine drog igång vårteminen på MyrbergBjörn med fullt ös. Så.. nu är träningståget 2011 i rullning och tuffar på under våren.

Inga kommentarer: