lördag, januari 01, 2011

Januari is on!


Kalendern har bläddrat fram till januari som är den intensivaste månaden på gymmen i Sverige. Januari är den starkaste försäljningsmånaden och det säljs träningskort i parti och minut. Precis som i julhandeln brukar man prata rekord och i februari får vi se hur 2011 startade. I takt med den ökade konkurrensen så gäller det för gymmen att locka med utbud och priser. Som konsument gäller det att ha tungan rätt i mun och mitt råd är att alltid provträna på ett ställe innan man bestämmer sig. Gillar du gruppträning så prova att gå på många pass- maskinparkerna på gymmen är numera ganska likvärdiga. 



SATS väljer att gå in i 2011 med en lite moderniserad logga och nya färgskalor. De visar upp sig i färgranna videos på deras youtubekanal där man skymtar idel kända instruktörer. Det känns helt rätt och det enda jag har svårt att förstå är att de väljer att behålla den orangesvarta loggan. Det nya typsnittet förklaras såhär på facebook:

Appropå lutade loggor..

Här är min teori..  Jet var före;)

Snyggare med annan färg! Och en klass med rötter i löpning!  Härligt!



Sportlife kör på med gasen i botten och öppnar 4(!) nya anläggningar i Malmö. Friskis lanserar nyheter som Fuego, HIT och IntervallFlex. Elixia har uttalat fler anläggningar i främst Göteborg och Stockholm medan SATS och Worldclass verkar ligga lågt med nyetableringar. Januari har startat som sig bör. All in!






1 kommentar:

Leonardi linken sa...

Enjoyed reading the article above, really explains everything in detail,the article is very interesting and effective. Thank you and good luck for the upcoming articles. Visit my article and get free itunes gift card codes 2019