onsdag, april 23, 2008

Två nya stjärnor är födda

Nyss hemkommen efter ett förträffligt Öppet Hus på Sports Club. Min insats för dagen blev att leda ett ZonSpinningpass. Nu känner jag också att min löpträning börjar betala sig och spinningen känns lite lättare- flåset är aningen bättre och pulsen hänger med- härligt! Och detsamma verkar gälla för de grymma landalaspinnarna- ni såg tokfräscha ut! Well done! Nytt pass utlovas från 12 maj och det är fritt att lämna synpunkter här för musikönskemål eller uppläggsförslag. Mer soul är redan efterfrågat- det gillar vi;)

Som vanligt bjöds det på mat och det minglades med medlemmar och sportsclubbare. Huvudpersonen för kvällen var nog vår mammalediga koordinator Rebeckas lilla baby, Estelle. Vilken sötnos! Grattis Beckis och Micke! 


Och.. Sports Clubs nya logga är här- väldigt lyckad- titta själva! Plommonlila text och med initialer som ett snitt av Zorros värja står för rörelse, personlighet och elegans- med egg och skärpa! Dock får vi vänta lite till innan hemsidan lanseras- det är ganska nära nu enligt en säker källa..

Sports Club kommer bli en grym kittel för träning, inspiration och sociala aktiviteter.  Be there!

/M


Inga kommentarer: