torsdag, februari 17, 2011

Minigruppträning


Igår var jag åter på MyrbergBjörn och på schemat stod Kettlebell Yin( 30 min kettlebell, 30 min restorative yoga). Jag är numera tämligen ofta hos Christine och Monika på Engelbrektsgatan  eftersom jag även går en nybörjarkurs i yoga. Sakta men säkert börjar något som kan liknas rörlighet uppenbara sig och det känns högst användbart för både simningens vattenläge och en lite tightare aeropostion på cykeln. För att inte tala om kettlebellsens dunderträning för höften och löphållningen. 

Myran&Björnen- fast tvärtom:) 
Vi var 6 stycken som körde passet igår  med lite lätt blodsmak kunde jag bara konstatera att jag tränade lyx. Lyx? Ja, det måste väl kallas så med både Monika och Christine var på plats som korrigerade små tekniktips i varenda swing, utfallssteg eller grymt krävande stretchpositioner. Det är en fråga om när det blir kö in från gatan in i studion- mer prisvärd kvalitativ träning i Göteborg finns inte. För oinvigda kan jag bara säga- prova! 

Minigruppträning- value for money!!

3 kommentarer:

emilforss.se sa...

Jag kan bara hålla med om att träningen på MyrbergBjörn är LYX! Mitt liv som hellner är också ett strålande bra program. Enda dåliga är att det bara är 15 min...

Annica sa...

Jag vill bo i Göteborg!

Jessica sa...

Jag kan bara hålla med och önskar att jag hade dem hos mig varje dag!

Ses i morgon älskade krigare :-*