torsdag, september 23, 2010

FÄRG är det nya svarta


Idag har jag varit ute och sprungit. Jag var klädd i svart. Svarta strumpor. Svarta tights. Svart väst. Svart keps. Allt från Nike. Under västen hade jag en röd t-shirt från Gore. Intressant? Nja.. inte så väldigt. Är detta en modeblog? Nej, verkligen inte. Vart vill jag då komma? 
Jag är tämligen blend-in i min egen stil,inte speciellt extravagant, likaså när jag tränar. Svart funkar alltid i träningssammanhang- men svart är också ganska..eh.. ja.. svart. Jag vill ju egentligen inte lysa i färger när jag tränar men  det som finns att tillgå är i bästa fall en klarröd eller klarblå t-shirt. Hur spännande är det, egentligen?  Även om funktion alltid är överordnad looks så blir det lite trist ibland. 
Jag gillar Nike och väljer ofta Nike framför andra märken, i alla fall i fitness-sammanhang. Men man måste ändå undra om deras manliga designers på löp-kollektionen lider en viss brist på fantasi. Eller färgseende. Det kanske hör ihop.  

Gore som jag har testat lite plagg av på bloggen är en uppstickare på färgmässigt herrsidan med väldigt bra funktionella kläder, lite djärvare i alla fall.

Med ovanstånde i färskt minne är det då extra roligt att berätta att den här trevlige mannen har haft den goda smaken att introducera två nya spännande varumärken på svenska marknaden, Zensah och Nuun. Zensah gör framförallt kompressionsplagg och detta i allehanda färger. Nu kan man äntligen pigga upp det svarta med lite färg! Nuun elektrolyter i smaker som enligt rykte både är sobra och goda. Förpackningarna ser nästan goda ut, roligt formspråk för att vara en idrottsprodukt. För mer information om märkena, kontakta SportWell.

Happy Calfs;-)

2 kommentarer:

Träningsglädje sa...

tack för tips! ska spana in! det finns fler färger än rosa faktiskt... (med tanke på din kommentar). turkost finns också, det är fränt! ;)

Magnus sa...

Javisst:) Jag tänkte mest på själva gala-klädseln, jag vet att tjejer kan ha annat än rosa. Som turkost;) Lycka till i helgen!