onsdag, september 29, 2010

Norska ELIXIA tar över Gymnasium i Göteborg


Rykande färska nyheter- Gymnasium är sålt till norska kedjan Elixia som ska börja etablera sig i Sverige. Detta blir för min egen del fjärde gången jag är med i en avyttring eller uppköp. Vad det innebär i praktiken får jag återkomma med. Läs norska pressreleasen nedan.
ELIXIA åpner i Göteborg


PRESSEMELDING:                                                                                                                                    Oslo, 29.09.10

Treningskjeden ELIXIA inngikk fredag den 19. september en avtale med eierne av Gymnasium i Göteborg om overtagelse av to treningssenter i Göteborg. Et lokalisert i Sisjön og et i Torslanda. ELIXIA har oppnådd en dominerende posisjon i Norge og Finland, og går nå inn i Sverige.
Treningssenteret i Sisjön har drevet sin virksomhet der siden 2005 mens senteret på Torslanda åpnet i 2007. Det er 6000 medlemmer som trener her regelmessig.

Owe og Åsa Grüneberger som selger sine senter til ELIXIA sier ”Vi gleder meg til å bli del av ELIXIA. Vi har funnet en god løsning med Nordens beste treningssenterkjede. For våre medlemmer vil ikke overgangen oppleves som stor. Det blir nytt navn og sikkert noen nye produkter etter hvert, men det er de samme ansatte som gir Göteborgs beste velkomst, hver dag”

ELIXIA anser det som sin viktigste oppgave å motivere medlemmene til å trene regelmessig og å hjelpe medlemmene til å nå sine personlige mål. Tiden fremover vil ELIXIA bruke til å lære det svenske markedet å kjenne

Administrerende Direktør i ELIXIA Nordic AS, Ståle Angel, sier: ” Gymnasium i Göteborg er flotte senter som passer godt inn i vår portefølje på 43 kvalitetssenter i Norden. Vi i ELIXIA ser frem mot å få Göteborg inn på ELIXIA kartet, og gleder oss til å ta fatt på nye mål sammen våre nye medarbeidere i Sverige. Jeg håper vi fremover kan farge byen grønn slik at alle i Göteborg vet hvor de skal gå og trene.”

ELIXIA styrker også sin posisjon i Åbo, Finland, der selskapet har inngått 2 avtaler for oppføring av nye treningssentre. Disse ventes å åpne i 2011. ELIXIA har dermed 3 senter i Åbo, som vil gi oss en ledende posisjon i dette markedet.

ELIXIA har nå etter kjøpet i Sverige 33 heleide treningssentre i Norge, 10 treningssentre i Finland og 2 i Sverige med tilsammen 160. 000 medlemmer. Selskapet har dermed treningstilbud i alle større byer i Norge og Finland samt i Göteborg.

For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med:
Ståle Angel, Administrerende direktør, ELIXIA Nordic AS, mobil: 0047 976 81 350 eller
Daglig leder Gymnasium, Owe Grüneberger, mobil 0046 733125970

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men alla stavar fel. Det heter ELIXIA :)

Magnus sa...

Jag vet inte om alla stavar fel, men jag gör uppenbarligen det:) Jag ändrar på stuberten! Tack för rättelsen!

M :-)

Anonym sa...

Vet du NÄR det kommer öppna och bli Elixia?

Magnus sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Magnus sa...

Det ska gälla från imorgon( 1 okt) om jag förstår det rätt. Det kommer väl dröja ett tag innan det syns med skyltning osv. Jag har bara läst pressreleasen så jag vet inte mer än vad som står i den. Men jag lär väl bli varse om mer information snart.