söndag, september 12, 2010

Gårdagens WorkshopIgår var den stora dagen, Periodisera Mera, gick av stapeln på Gymnasium Torslanda. Det gick bra, för att börja med slutet! Stort tack till Mattias Reck för fint samarbete! Väl hemma efter denna späckade dag var jag ordentligt trött när jag landade tungt men ganska nöjt på soffan. Det blev en tidig morgon och jag hade varit ute på plats dagen innan och ordnat med lite praktiska saker.
Mattias in action utomhus. Bild lånad av Christer Hedberg.

Vid åttasnåret på morgonen började deltagana strömma in, vissa från Göteborg och några så långt som från Småland och Linköping. Med facit i hand skulle vi kanske valt ett större rum, det var lite tight med plats för 40 personer och syret i luften sinade ganska snabbt. Men deltagarna höll god min och kämpade på:)

Efter att ha hälsat alla välkomna och presenterat oss så inledde jag med uppkomsten till workshopen. I min värld är det egentligen märkligt att gymbranschen och idrottsrörelsen har så litet utbyte av varandra, båda parterna har mycket att lära av varandra, det har jag skrivit om tidigare. Dessutom rör sig våra medlemmar och kunder mellan dessa världar ofta och mycket, det borde branscherna snappa upp bättre än idag.
Mattias tog sedan över och gick in på lite fysiologiska begrepp och byggde en grund på att stå på inför själva periodiseringsblocket på eftermiddagen.

Vi körde under dagen 2 olika klasser som anknöt till teorin och som jag hoppas detgav lite aha-upplevelser. Det var för övrigt riktigt bra stämning i spinningsalen och bra fighting spirit. Tack för det cyklister!


Eftermiddagen handlade enbart om periodisering, både allmänt sett och mer cykelspecifikt. Avslutningsvis gjordes en workshop i form av gruppövning där deltagarna fick sätta ihop en periodiserad termin. Avslutningsvis, efter redovisningen, pratade vi lite om möjligheterna att marknadsföra sina pass på anläggningen och via sociala medier.


Summa sumarum- Mattias och jag vill tacka alla deltagare för en fantastiskt rolig dag! Lycka till med era upplägg framöver!

ps. Ni som undrade om musiken- maila mig på spinspirit@hotmail.com för låtlistor! Fler bilder kommer också inom kort!


3 kommentarer:

Suzan sa...

fantastiskt!

Helen Salenmo sa...

Det var RIKTIGT kul! Stort tack till dig & Mattias, väl värt resan från Linköping!

Magnus sa...

Tack Suzan!

Helen!

Jättekul att få ett verkligt ansikte kopplat till dig- du finns;)! Mattias och jag var jättenöjda, bra frågor och ett härligt gäng! Passuppläggen är avfotograferade och så snart Monika är tillbaka i stan med mail-listan så skickas de ut! Hoppas du är kryare i luftrören!

Vi hörs! Magnus:-)