lördag, september 04, 2010

För Träning i Tiden


Jag sitter på ett x2000 och färdas mot Stockholm. Jag har lämnat Göteborg efter att varit på dop och dessutom gudfar åt min träningskompis Roberts lilla son Sixsten. Sixsten skötte sig exemplariskt! Robert är gammal träningskompis med duktiga triathleten Ted Ås så jag fick även utbyta lite träningstips med Ted. Vad ska jag göra i Stockholm? Jo, jag jag ska vara gudfar åt lilla Adele, min äldsta vän Williams lilla dotter. Jag tror hon kommer klara detta med bravur, även hon. Två gudfarsuppdrag på 2 dagar- känn på den;)

Jag har färdigställt presentation inför vår workshop Periodisera Mera! på tågresan och det är med en viss dos spänning och lite smånervositet jag inväntar lördag nästa vecka. Nu är allt klart ia alla fall- skönt!
Jag satt nyss och surfade på lite träningssammanhang och känner att workshopen ligger så sjukt bra i tiden! Vaddå? Jo, vårat tema är periodisering och marknadsföring av pass, bl.a. med s.k. sociala medier. På senaste fitness magazine omslag står det just om periodisering och senaste numret av Runners tar upp sociala media i löpsammanhang. Vilka sammanträffanden:)

Slump eller inte? Hursom, kul att ämnet tas upp, något jag har försökt lyfta fram under snart 3 år.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till!! Kommer att gå såå bra och jag är jätte ledsen för att inte kunna vara med :-( nästa gång :-) Kram/Linda

Magnus sa...

Tack! Definitivt nästa gång:) Kram!

Jennie sa...

Tunga uppdrag du som gudfar minsann! Dyrt om inte annat :) Ses på lördag, ska bli kul!