tisdag, november 09, 2010

SuperHappySocks


Förra året tog svenska företaget Happy Socks modevärlden med storm, inte minst jag själv föll som en fura för rutiga, prickiga och randiga strumpor i allehanda färger. Nu verkar denna trend också smyga sig in i träningsbranschen, Zensah´s sleeves sprids som en löp(!)eld bland träningsbloggarna. Jag har några olika uppsättningar med färger och bär dem både på och efter passen. Jag gillar verkligen dem massor och vaderna mår prima. För mer info- kontakta SportWell.

Ett urval från diverse träningsbloggar. Zensah på allas läppar- eller vader. Bilder beskurna och lånade från Sara, Myggan och Therese.
Återhämtningskit: Happy Socks + Zensah Sleeves = StrumpoMania. Ett par prickiga Björn Borg på det och testbilden på SVT framstår som meditation:)

3 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Så fint med färg! Älskar mina gröna och gula, helst i kombination :)

Magnus sa...

Ja, trevligt att bryta av det svarta:) Jag trodde du hade ett par rosa- wonder why;)

Spring-Therese sa...

Roligt att se mina ben avhuggna på bild. Sleevsen är underbara men så har jag ju sovit med massor av lådor runt sängen fyllda av dem länge innan SportWell kontoret var klart. Så jag är väl partisk. Fast jag hade aldrig sprungit mina halvmaror och maror i dem i år om jag inte gillat dem skarpt. Färgglada, håller formen och finns snart i en sportbutik nära dig! Så länge via Henrik på SportWell... ;)

Må gott Magnus och kram!