söndag, november 07, 2010

theConvention


Jag tänkte bara med några få ord summera theConvention som tog plats på Gymnasium Sisjön igår. Jag hade dessvärre ingen kamera  med mig eftersom min mobil har havererat men det finns gott om dokumentation på diverse bloggar.
Jag vill  börja med att tacka Nils och Malin som var personerna som drog igång detta projekt och så framgångsrikt tog det i hamn. En stor eloge till er för med hela Gyymnasium-crew ett toppenarrangemang! 
theConvention blev inte bara ett fyrverkeri i träningsglädje med massa namnkunniga instruktörer utan också en social och varm tillställning tack vare all tillresta deltagare. Inte minst var stora delar av Sveriges träningsbloggare på plats. Det blev den träningsfest alla längtat efter och vi får verkligen hoppas på en repris:)

Jag och min klass InLoop var först ut i cykelsalen och landade väl. Energin steg i salen ju längre in i klassen vi tog oss och jag vill tacka alla er som var på plats. Bra kört! 
Jag var sedan runt och socialiserade och fick prata med både f.d. kollegor från SATS och InCycle-cyklister. Således blev det bara en klass för egen del och jag avslutade med Andreas Wester som levererade som han alltid gör. 

Kvällen avslutades med en grymt fin middag på restaurang Meet med hela Team InCycle. Jag vill passa på och rikta ett extra tack och en stor kram till er sisters! You are diamonds!

Jag och fantastiska Monika som vanligt fick idel lovord för både HotMOJOyoga och kanske världens tuffaste kettlebell extreme. 

Mina InCycle-syrror, Jessica som rev av en grym klass, Vodoo Ride och Linda som körde på TRX och SpinningKrank för supernöjda deltagare.  Bilder lånade av Linda.

Inga kommentarer: