lördag, juli 18, 2009

3 is the magic number


Idag är det exakt 3 år sedan jag gjorde mitt första inlägg på bloggen.  Bloggen fyller år med andra ord- grattis! Min tanke när jag startade bloggen var att den skulle vara en liten extra service för de som gick på mina pass. Den skulle mest handla om tips i spinningsalen och det andra grundtemat var musik. Ursprungstemat har stått sig även om det annars har varit en del utsvävningar. Sedan jag startade bloggen har jag läst och inspirerats av av andra bloggar. Vissa finns kvar, andra har gått i graven. Framförallt har det poppat upp instruktörsbloggar som svampar ur marken under dessa tre år.  Vissa bra, andra mest som ego-boost. Oavsett så är det ett trevligt sätt att kommunicera med sina deltagare, speciellt när de svarar eller har synpunkter! 


Idag står bilresa på östkusten på schemat. Cykeln åker med i babageluckan givetvis, likaså tennisracketen och ett gäng böcker. Det blir en knapp veckas lugn med familjen. Det ska bli riktigt skönt. Jag hoppas på lite torra vägar eller lite bra vindar för segelbåten. Det får gärna lite sol på bryggan med en god bok och p1 sommar blandat med måsskrik. NU.. nu är det sommar!


Och..

Hurrra, hurra hurraaaaa för Towards Higher Ground! 


7 kommentarer:

JL sa...

STORT grattis bloggen! och stort tack för en riktigt trevlig runda i torsdags, RPM efter resulterade i HÅRD träningsvärk i framsidan igår.. :)
/En av Ego-boostarna.. ;)

Magnus sa...

Tack själv Jim!

Det var dig jag menade, haha.. Nu kan alla andra småegon andas ut;)

JL sa...

hahaha tänkte väl det.. :P
/J

Emma sa...

Cykelcity är bäst :) Spinner du mycket? Krams

Magnus sa...

Cykelcity är inte dumma saker! Jag kör mina två pass i veckan plus lite till. Gör du?

Tack för besöket!

M

River sa...

Din blogg är bra! (Det dåliga är att den tyvärr inte uppdateras så ofta.) Ride it like u stole it!

Magnus sa...

Tack Emil! Det är en akilleshäl du nämner.. jag vet! Jag ska väl i ärlighetens namn säga att det går upp och ner i hur kul det är blogga. Vill man göra det bra så tar det tid och det är väl lite omprioriteringar i tidsschemat. Jag har lite andra sidoprojekt just nu som slukar tid- jag kommer berätta mer om detta på bloggen senare.

Men cred åt heder åt dig som upprätthåller ett jämnt flöde av inlägg! Det behövs verkligen killar som bloggar- det känns som det är 1 på 10 tjejer. Keep it up!