måndag, september 28, 2009

En motion om motion


Cykelvägar har blivit en valfråga i Stockholm- läs mer via länken. Välj cykeln har man ju hört förr men nu är det mera bokstavligt talat. Flera av partierna är redan överens om att man ska få ta med sig cykeln på tunnelbanan. Jag fick själv punktering i Majorna i somras och hade vare sig slang eller pump med mig. Jag frågade om jag fick ta med cykeln på spårvagnen eftersom jag hade cykelskor på mig som man ogärna går längre sträckor med. Men icke, det gick inte sa den något barska föraren av vagnen. Ding ding ding och så körde han vidare. Det blev att gå hem i mina Sidis, som en stelopererad giraff. Småsur och styltig. Jag hoppas västtrafik tar till sig av det SL och Stockholms politiker verkar förstå. Jag röstar för racerar på vagnen om nöden kräver det.

2 kommentarer:

Spring-Therese sa...

Hejsan Magnus!
Tack för de glada orden där nere om fredagens klass. Och riktigt kul att du dök upp idag också på den längre. Härligt att se ditt glada leende i salen. Är gott att få träna själv också, som du skrev. Man behöver "påfyllning" ibland. Kul att du valt att gå på mina klasser. Ska bli kul att framöver testa någon av dina. Men just nu är det löpfokus för mig utöver de egna klasserna... :)

Sköt om dig och må toppen!
Therese

Magnus sa...

Hej!

Tack själv Therese! Vilket drag det var- snudd på fullknakat! Verkligen kul! Bra klass- mina ben var lite svajiga dock men man kan inte få allt:)

Jag kommer nog be dig om lite löptips vad det lider:)

Vi ses!

Magnus