torsdag, oktober 21, 2010

Lite naket


Triathlon är fortfarande lite av en doldissport för den gemene svensken. Jonas Colting har kanske varit sportens meste ambassadörer  utåt sett och gett triathlon ett ansikte, både som idrottsman och som debattör för kost och hälsa. Han är även skribent på Runners World i Sverige. Numera ger Jonas dock inte bara triathlon ett ansikte, han bjussar på lite mer än så;) Bilden nedan är omslaget från Jonas kommande bok, Den nakna sanningen om hälsa. Boken blir hans tredje efter tidigare böcker som Jag vill ju bara se bra ut naken och Jag vill ju bara se bra ut naken kokboken, två roliga idrottsböcker jag kan rekommendera.  

En ananas mindre- men glad ändå:) Bild lånad från Pasi Salonenes blog.
Fler triathlonnyheter: Svenska triathlonförbundet har inlett ett samarbete med Apollo med träningsresor till Fuerteventura våren 2011. Träning blandas med föreläsningar och tips och tricks beroende på vilken resa du väljer. Sugen? Kolla mer här.

Bygg din 2011-form utomlands

3 kommentarer:

Katarina M-I sa...

Ooooppps... Retuscherat eller klämde han in?

Här har du "litt godterier"
http://www.olympiatoppen.no/fagavdelinger/trening/treningsplanlegging/utviklingstrapper/orientering/intensitetsskala%20utholdenhet/page400.html
Varning för sidan dock, man hittar aldig ut igen:)

/Katarina

Spring-Therese sa...

Precis som Öystein Sylta refererade till...olympiatoppen.no. Antingen en 5-gradig skala som han pratade om eller en 8-gradig på den norska "terskeltreningen" och annat gottigt... Verkar vara fler än jag som är nyfiken på norsk löpning (Myggan tänkte jag på) ;)

Må gott Magnus!
T

Magnus sa...

Jag vet inte hur det är gjort Katarina- haha! Tror mer på klämteorin;)

Tack för fina länktips av er båda:) Intressant! Hoppas det går bra med träning och tävling!

M :-)