lördag, mars 21, 2009

Okej

Sitter med frukostkaffet och läser DN, cykeltidningen kadens samt förströsurfar på nätet. Spotify med Salem al Fakir( numera bara Salem)Thåströms nya skiva håller sällskap. En kontrastrik mix av musik men båda väldigt bra. Jag funderar på ett lätt spinningpass kl 10.15- känner mig lite rastlös.

Jag har haft lite svårt att sova med en ganska svullen kind men som idag är betydligt bättre. Tittade just på hemnet och på sommarhus i Blekinge-trakten. Jag brukar ha lite svårt för just mäklarbeskrivningar som ofta frossar i adjektiv och snudd på överoptimistiska beskrivningar- kallar ettor för våningar, överexponerar bilder så det ser ut som jesus står utanför fönstret och sprider platinavitt ljus in i köket, bilder på färsk koriander i kontrast till jordens fulaste köksluckor, o.s.v. Men.. ibland är det på andra hållet. Bildsökte som sagt på fritidshus och istället för en fruktkorg i motljus dök denna bild upp som "teaser" för att sälja denna sommarstuga. Hehe. 

Det blir extra kul när man läser beskrivningen som berättar om fantastisk havsmiljö och ett fint annex. Då väljer man att lägga upp en bild på en smått snuskig toalett istället. Bra tänkt;)

Inga kommentarer: