onsdag, november 04, 2009

Nike 2010


Jag är väl medveten om att min rubrik inte direkt sticker ut från övriga bloggare idag. Men det är väl bara det som gäller idag.. Nike Nike Nike, Nike-konventet 2010. Idag släpptes nämligen schema och presentatörer på webben för allmän beskådan. Konventet äger rum sista helgen i januari i Stockholm. Det blir mitt första Nike-konvent och oj så mycket välkända namn det är på det späckade schemat. Tokigt mycket inspiration och det finns inte en klass som låter ointressant. Wow.

Som presentatör får man gå på klasser i mån av plats. Jag kommer ju självklart känna att jag vill testa i princip allt som körs i spinningsalen men det är som ni förstår inte realistiskt. Dessutom vill jag gärna supporta på de personer jag känner mensamtidigt suga i sig ny inspiration av instruktörer man inte har träffat tidigare. Angenäma problem:)

Min klass hamnade bra tidsmässigt- söndag kl. 12.00-13.00. Jag valde att kalla den ReCharge för att betona återhämtningen. Jag har redan börjat skissa på musik, mycket man vill ha med.. Min klass ligger inbakad bland ett gäng andra intervallklasser så den som vill kommer få sin dos med intervaller med andra ord!

Såhär ser schemat ut:

Lördagsschemat. Så mycket händer samtidigt. Åsa kör sin strip och Jessica öppnar cykelsalen. Ingen dålig start!


Söndag. Man får väl se hur spänd man är och hur man ska ladda inför sin egen klass.

Jag hoppas få plats på coachen Christer Olssons föreläsning.

Bruno Sardella- legendarisk spinninginstruktör.. Kanske den med mest attityd på konventet. Fransman- det kanske syns? Cool snubbe:)

Och så finns det typ ca 1000 andra grejer man vill gå på..


11 kommentarer:

Anonym sa...

Åh jag som trodde att min bloggrubik var unik idag ;) Jag har bokat in mig på ditt pass såklart. Så jag är där och supportar (och inspireras). C ya!

Magnus sa...

It´s Nike in the air helt enkelt. Jag är givetvis hedrad av din närvaro:) Jag har förstått att det kommer någon mer bloggare- det blir som att ha presskonferens på nätet. Better practice.. Ha det gott Emil, jag ska ta tag i löpningen i helgen förresten!

Anna (Orka mera) sa...

Jag kommer också på ditt pass! Hoppas på ett kanonpass och det är jag övertygad om att det blir :)

Cizzi sa...

Jag är bokad på ditt pass och skippade Johannas core för din skull. Tänkte att du skulle veta det ;) haha Det ska bli spännande att se vad alla debutanter har i bakfickan!

Fia sa...

Hejsan,
Har en fråga... hoppas på din hjälp..
Har du någon erfarenhet av Schwinns spinningutbildningar? Jag funderar på att gå deras grundutbildning nu i slutet november. Jag har ingen annan utbildning inom spinning sen tidigare och instruerar inte klasser heller, vilket jag efter detta hoppas kunna börja med. Deras utbildning är relativit billig jämnfört med många andra jag kollat på (safe, the academy, worlclass.. mfl)
Kan detta vara en bra start på en instruktörs karriär? eller har du någon annan utbildning att tipsa om?
Hälsningar Sofia

Magnus sa...

--> Alla!

Bästa bloggare! Jag är på språng i skrivande stund så det blir ett gemensamt svar. Jag är jätteglad att ni vill gå på min klass- det värmer verkligen! Naturligtvis är det spännande och nervöst i ordets bästa bemärkelse att få vara en del av konventet. Ser fram emot att ses:)

Fia! Tack för att du hittade hit! Jag ska svara på din fråga ikväll:) Håll ut:)

Magnus sa...

Hej Fia!

Jag har själv gått Schwinn men det är snart 6 år sedan. Jag var då väldigt nöjd så och det berodde mycket på att de hade så duktiga instruktörer på den tiden. Numera är ingen av dessa kvar så jag kan inte svara på din fråga med dagsaktuella ögon. Men..

Jag jobbar själv numera med utbildningar tillsammans med Monika Björn för hennes företag InCycle. Monika var en av instruktörerna från Schwinn och är ett mycket välkänt namn i branschen. Givetvis tycker jag du ska gå din utbildning hos oss:)

Gå in på www.incycle.se och maila Monika, hälsa från mig! På hemsidan står mer om priser etc och det är inte helt ovanligt att gymmet du ska hålla klasser på kan hjälpa dig med en del av utbildningskostnaden!

Har du fler frågor så maila spinspirit@hotmail.com

Magnus

Cizzi sa...

Magnus, det står inte priset på grundutbildningen hos incycle. Tänkte på det när jag var in och kikade senast.

Magnus sa...

Jag tror priserna stod med förr, det är bara maila i formuläret under "bokning & kontakt" så får man svar.

jessica clarén sa...

Hu... blir lite nervös nu...

KRAM
Jessica

Magnus sa...

Det kommer gå utmärkt Jessica:)