söndag, november 29, 2009

WeekendSumUp


Kort summering av helgen..

* Tränade ett spinningpass på fredagen, temapass Kent vs. U2 framfört av Therese. Jättfin klass, bra musik, well done! Skulle dock lyssnat på min egen instruktörsröst och vilat från träning eftersom det inte hände något alls med pulsen även om jag ville. Typiskt överträningssymptom. Vila mer skrälle( läs mig själv). Sen iväg på middag hos en trevlig kollega.

* Vaknade kl. 08 trots att jag lade mig kl 03. Lång frukost, läste lite måsteböcker samt tittade lite närmre i runners senaste, eller nästsenaste rättare sagt. Stor bild på kollega Andreas som ser väldigt cool och sportig ut på ett helt uppslag i tidningen. Kul! Tog mig trött till Valhalla, mötte upp två triathletkompisar och drog mig igenom dryga 2000 m. Seg men det lossnade lite efter en kvart. Tänkte köra lite styrka efteråt men orkade inte..
Jag kikade lite efter gamla simmarvänner eftersom SM gick på kortbaneSM gick på Valhalla i helgen. Var dock där precis mellan försöks- och fnialpasset så simhallen var i princip tom. Inhandlade dock en body-dry-towel ( se nedan)från Arena så man slipper ha en dyngsur handduk efter träningen. Tog mig hem och dog framför dvd´n och Benjamin Buttons Otroliga Liv. Orkade inte igenom hela, somnade som en stock. ZzzZzzZzz.

* Vaknade innan klockan ringde. Såg klart filmen framför frukosten, typiskt amerikanskt berättad, betyg 3/5. Sedan cykel-workshop på Kompassen. Träffade bl.a. Jessica som höll shoppen och kör klassen efter mig på Nike-konventet. Trevligt med input.

* Kaffe på stan, sen hem och lämna träningsprylarna. Ut på stan igen i fint väder, hamnade till slut på Åhléns och fann en Timbuk2 väskor för 299:- (!). Köpte den, har använt min andra i 15 år(!) och endast en söm har släppt lite. Sjukt bra kvailitét men kanske läge att uppdatera sig tidsmässigt:) Det blev en julklapp till någon:) och även lite duschcreme till mig själv.

Kittet från helgen; luktagott, bärarätt och torkatorrt.

* Förr stod Z för Zorro. Idag betyder det Zlatan. Vilken kung. Fantastico!

7 kommentarer:

Träningsglädje sa...

va? 299 spänn??? undrar om det finns några kvar...

Magnus sa...

Ja, det gjorde det faktiskt:) Inte de hetaste färgerna kanske, men några i samma storlek som min och ett gäng mindre. På herravdelningen, högst upp.

Jennie sa...

Vilken härlig helg! Hade gjort vad som helst för att byta :)

Magnus sa...

Det finns fler helger Jennie, du behöver inte byta:)

Jennie sa...

Det har du ju faktiskt rätt i, får en annan sorts helg redan på fredag.

Anonym sa...

Fungerar den där handduken som en vanlig handduk, men lir inte lika tung som en vanlig?

Magnus sa...

Den är mer som en wettextrasa al la XL Emil. Det är för att torka bort vattnet, man behöver en go frotté med:)