fredag, maj 01, 2009

The day after tomorrow

Gårdagen blev en lugn kväll utan att vara ute bland Valborgsfirandet. Jag hade dessutom klass kl 18.10 så jag missade Göteborgstraditionen att se Chalmers kortége ta sig genom stan. Enligt tidningarna var valborgsnatten lugn men jag vill nog påstå att ljudnivån utanför balkongen var betydligt högre än vanligt. Men det är fantastiskt härligt att vädret är så underbart som det är.

Underbar morgon- allt står i blom!

Imorse, kl 08, innan frukost körde jag jungfruturen på min nya racer. Första kilometrarna blev mest en lektion i att försöka sitta rätt, hitta växlarna och ta mig i och ur pedalkopplingarna. Jag körde i korta cykelbyxor samt långärmad vindjacka. Första biten i skuggan var lite småkylig- men när man väl nådde första solstråken så blev det riktigt härligt. Det är svårt att förmedla att cykla på en lätt racer. Det går snabbt. Cykeln svarar direkt. Det är helt underbart! Jag tog en tur längs vattnet  via operan mot Långedrag och vände sedan hem. Senaste ZonSpinning-musiken i iPoden ångade på puls och adrenalin. Frihetskänslan var total och bör upplevas. Göteborg hade inte vaknat med undantag av några joggare, hundägare och några stavgångare. 

Vasaparken på östsidan- innan städ! Systemetpåsarna såg ut som krokusansamlingar i plast i diverse färger.

Vasaparken- västsidan, nystädad.

Väl hem genom stan stannade jag vid Vasaparken och klev av och tog två bilder( se ovan). Även i Slottsskogen var det skräpigt värre när jag passerade där. 

Ikväll blir det ZonSpinning Race igen. Välkomna!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Inga bilder på cykeln??

Magnus sa...

Scrolla nedåt lite eller copy/paste detta:

http://spinspirit.blogspot.com/2009/04/honey-im-home.html

Det kommer fler bilder- jag lovar :)