fredag, januari 01, 2010

Dagen efter

Det började med en försovning. Det slutade med en tid på 44.12. Däremellan upplevdes en del mjölksyra, frustration men också ett fint arrangerat lopp bland glada Göteborgare som valde att springa ut 2009 i en vacker frostbiteten stad. Tiden blev sämre än min andra mil på Göteborgsvarvet för mina senaste lopp så den ger jag inte mycket för. En ganska sen kväll igår gör att det känns som ett marathon att skriva ett inlägg idag så jag besparar er lång resumé av loppet.
Mina förhoppningar om att springa snabbt var inte så stora med tanke på att jag i princip inte sprungit på hela hösten med undantag av 3 pass sedan lucia. Men.. lite snabbare hade det gärna fått gått och när jag tittade på pulsklockan så låg den från 89-97%(!) MP som högst. Inte någon rolig feedback, tung kropp och flåsigt värre.
Jaja, det är bara att kämpa på inför det nya året. Och Anette som också sprnag gjorde en riktigt fin tid- bra sprunget jentan! Även Glenn sprang ett fint lopp- bra kämpat! Jag hoppas på en snabbare tid till Göteborgs seedningslopp i mars. 2010 ska bli ett löpår:) Banne mig.

Efter loppet blev det färd norrut för nyårsfirande på Klädesholmen, ett bra avslut på året:)

Mössa, rejält med kläder behövdes i -8 grader. Start och målgång på Heden.

Firar man nyår på Orust så är hummer lika självklart som champagne är på 12-slaget. Svågern gjorde tillsammans med övrig familj en förstklassig meny med egenplockad trattkantarellsoppa, följt av hummer, surdgesbröd och aioli och till sist äppelkompott med mascarponecreme. Fantastico:)

Första solstrålarna för året 2010 som letar sig över en frusen och tyst skärgårdshorisont

4 kommentarer:

Glenn Dahl sa...

Det var kallt som attan på nyårsaftonen!
Färgen i ansiktet hade samma färg som hummern på tallriken när man var i mål.
Men det var kul och spränga 40 min vallen och ha det avbockat i "att göra listan".

Gott nytt år på dig!

Magnus sa...

Det är även min vall jag siktar på, sub 40. Den ska nås i år är det tänkt- måste bara träna lite först.. ;) Jag tyckte det var riktigt bra sprunget av dig- lite simning därtill så är tempocyklisten triathlet istället:)

Glenn Dahl sa...

Att synas i ett par Speedos tillåter inte min manlighet. Föredrar taight tempodräkt och struthjälm alla dagar i veckan före tangabyxor!

Magnus sa...

Haha.. om det inte har nått dig ännu så kan jag nämna att det är ganska poppis att simma i dräkt numera:) Fast från i år är det iofs slut med det- vilket är bra. Men ett par endurance-brallor som jag kör i ser ut som ett par cykelbrallor och är tillåtna. Vi ses i plurret;)