måndag, februari 08, 2010

Träkeps och järnpiller


Jag hade tänkt skriva ett inlägg om SATS inspirationsdag som tog plats i Globen i helgen. Men. Jag ligger toktrött med en smått värkande kropp på soffan och känner varje pulsslag slå som en gånggång i tinningen. Antingen kommer jag kunna vila ut en stundande förkylning eller så startar den idag. Hoppas på en etta i den tipsraden..

Gåva från Nike på inspirationsdagen

Analoga media s.k. magazine;).. Man(från Sats goodiebag), Aktiv Träning, Runners, Kadens och Martin Ingvars nya bok "Hjärnkoll på vikten".

Vila och analog läsning får det bli, skärmen på datorn känns som att titta in i solen. Inlägget om helgen får dröja lite. Jag vill också passa på att tacka för alla fina kommentarer som trillat in efter Nike-konventet, ord som verkar som medicin just på dagar när kroppen känns som ett korthus i en storm. Tack, speciellt för dessa kurerande rader:


Alltså jag skulle kunna flytta till Gbg bara för att få gå på dina spinning klasser. Upplägget på Recharge var väldigt bra, har nog aldrig svettats så mycket på ett spinning-pass tidigare. Och jag fullkomligt älskar din musik.

Galet bra klass! Tydligt och enkelt att följa banprofilen. Ditt driv smittade av sig på oss deltagare och sen var musiken grym! Skönt att höra att det är fler som använder sig av annat än det som går på radions reklamkanaler. Som sagt, det finns inget lättare sätt att provocera än att välja lite mer alternativ musik på sina klasser. TACK!

Vi hörs/ SnörvelSpirit

2 kommentarer:

mojo sa...

Hoppas du mår mycket bättre idag, Magnus?

...Å klart att du fick fina recensioner efter ReCharge!
Du är värd varenda en och lite till...:)

Kramar
Mo

Magnus sa...

Hej!

Bättre idag, mest snörvel, tackar som tänker på en iaf!
Och tack för supporten, det värmer, det är liksom det som är bränslet för att fortsätta.

kram!

M