torsdag, februari 18, 2010

SATS satte snöbollen i rullningDet har gått några månader sedan SATS gick ut med beskedet att ta bort alla solarium på anläggningarna. Det blev en stor medial karusell av det men av det goda slaget. Få buade och de flesta berömde beslutet. Nu har vissa kommuner valt att följa samma väg och tar bort solarieverksamheten från sina faciliteter.


Tidigare inlägg på bloggen om solariena: Inlägg 1, Inlägg 2, Inlägg 3

4 kommentarer:

Rosebuddy sa...

Hej!

Gott att se att du hittat tillbaka till bassängen. Du kanske skall med till MAllis över påsk?
/Lars

Magnus sa...

Kanske inte Mallis men däremot distanshelgen! Hoppas det går bra med träningen! :)

Anonym sa...

På gårdagens tillställning: En bekant till mig "vad brun du är!" jag svarar "ja, på sportlife skiner solen alltid", frågan är hur länge? Kommer solarierna försvinna helt? För mig kvittar det egentligen, men visst känner man sig lite fräschare med en mörkare nyans på huden än kritvit ;)

Magnus sa...

Det är ju helt upp till Sportlife i dagsläget. Jag tycker SATS beslut är det modigaste beslutet i fitnessbranschen på länge, det är en helt ny kurs där man sätter sitt varumärke framför intäkter. Jag har ju inte gjort någon hemlighet med att jag själv står närmre idrott och prestation än fitness och yta/estetik. Med andra ord ligger beslutet helt i linje med min egna personliga uppfattning.