tisdag, april 13, 2010

2 guldsystrar


Beckis och Åsa är två fantastiska instruktörer tillika vänner som jag har och har haft nöjet att jobba med under mina år som instruktör. Det är två otroligt energiska, karismatiska och duktiga danstjejer tillika fina vänner som jag delar många härliga minnen ihop med. Vi har varit på ett gäng fester och resor som gett skratt och minnen för livet.
Vi har också varit på en massa gemensamma personalmöten där jag har tjatat om värdet att synas genom bloggar, facebook, youtube.. ja, det som numera kallas sociala medier. Det har tagit lite tid men nu har har det i alla fall landat i att båda numera har startat bloggar- härligt tjejer! Bloggarna handlar om dans, träningsglädje, livet i allmänhet som mödraskap m.m. och naturligtvis.. en del vardagsglamour! So.. sisters.. välkomna till det s.k. nätet, internet:) Snart är La familia samlad igen, om än i digitaliserad form! Kram på er!

3 kommentarer:

Åsa Eriksson sa...

Gårdis (a k a Hef)!
Ja, vad säger man? Bättre sent än aldrig! Vi har nog alltid varit lite mer insatta i tex skotrendfronten än tex konstiga ord som typ blogga, twittra och tagga.. ;) Men som sagt - nu är vi här! (Kanske man ska ta och byta ut sin Commodore 64 nu med.. ;) kram Å

Rebecka sa...

Gårdis/Hef/Brother - Ljuvliga DU!

TACK för fina ord och reklam:)

Även om jag tycker det är härligt att höras via nätet så tycker jag fortfarande det är ännu härligare att se dig IRL (haha, där använde jag en term som jag precis lärt mig;) Hoppas därför på en kaffe (eller ngt annat smarrigt) i solen SNART!

Kärlek/ Beckis

Magnus sa...

Hello lovely ladies!

Ja, lite fika blir bra. Gärna med kids:)

kram! M