söndag, april 04, 2010

Morning Glory


Det är ännu en kall men vacker morgon utanför fönstret. Det är underbart att vakna upp i sjöboden på landet och ha havet precis utanför dörrknuten. Man kan höra vågklunket mot bryggan, inte nu dock, det är helt stilla.
Tystnaden bryts emellanåt av några canadagäss som har slagit läger på en slänt längst i viken. Det är skärgårdsromantik i kubik.
Kroppen känns lite stel i höft och leder efter gårdagens ganska tuffa intervallpass i löpning. 10 stycken 2-minutare i tufft tempo stod det i Therese löpprogram. Det blev det också- men brorsan som springande coach. Vi tryckte på bra och höll ett snitt på 3,50´vilket kändes väldigt skönt efteråt. Mina nya skor och inläggen har verkligen gett en nytändning. Inget skav och de sitter fantastiskt skönt på fötterna. Idag blir det distanspass men först frukost.

Jag köpte ny jacka för ett tag sedan, fran North Face. När jag kom hem upptäckte jag några små hällor som jag knappt förstod vitsen av. Men efter några minuters klurande och med hjälp av symbolen på innerfickslocket löste jag gåtan. Det är en liten speciallösning att dra iPodsladden genom fickan och upp genom jackan så lurarna är på plats. Det är lika enkelt som genialt! Inget mer trassel. iLike!

Ordning och reda.

2 kommentarer:

Spring-Therese sa...

Ååå, underbart bra och snabbt dessutom! Grymt bra Magnus!

:)
T

Magnus sa...

Ja, det blir så när man har en liten (påsk)hare med sig:) Brorsan är snabb- då får man ju haka på så gott det gick.

:) M