torsdag, april 15, 2010

SATS-varvet 20 april!


Tisdagen den 20 april kl.18.00 går ett löpevent av stapeln på SATS i Göteborg. Det rör samtliga anläggningar i city och handlar om en liten warmup för Göteborgsvarvet, det s.k. SATS-varvet. Eventet går ut på att springa från SATS Kungsgatan( kl 18.00)--> SATS Kompassen--> SATS Valhalla--> SATS Landala--> SATS --> Kungsgatan( se bilden), totalt ca. 5-6 km. Löppasset hålls av den mycket duktiga löperskan Therese som kommer leda gänget genom stan från center till center. Tanken är att alla ska kunna hänga med och att man kommer få lite coachning och löpdrillar under loppets gång.


Vill man i vanlig ordning som Landala-medlem istället byta om på Landala och börja varvet där går det också bra! I så fall ska man vara ombytt och klar för löprunda kl 18.35 på Landala torg då vi springer sista etappen med övriga SATS:are till Kungsgatan. Vi fortsätter sedan vidare på varvet och går i mål på Landala.
Alternativ 3, som jag hoppas ni hakar på(!) innebär man kan köra ett duathlonlopp. I så fall finns möjligheten att köra ett s.k. brickpass (vanlig träning inom triathlon) med mig. Det innebär ett kombinationspass på av 55 min cykel( mitt cykelpulspass kl 17.30-18.25 och sedan ett snabbt ombyte för att springa varvet runt med utgångspunkt från Landala. How about that? :-)


Inga kommentarer: