tisdag, april 06, 2010

Par i hjärter


Jag har skrivit en del inlägg om löpning. Inläggen har handlat längtan om att försöka nå den nivå då löpningen känns meditativ och njutbar. Jag är nästan där. Nästan nästan. Inte riktigt där men tillräckligt nära för att känna mig mentalt befordrad.
Helgens intervaller satte en liten sträckning i höger lårbaksida, har en svag domnand känsla under skinkan. Sista intervallen i svagt upplut landade på 3,42-fart på 2 min. Det var lite overkill men det var ändå skönt att trycka på lite.Det blev dock lite för hårt och i ett felsatt steg blixtrade det till i baksidan.
Inläggen och skorna har dock lyft löpningen till en nivå där jag längtar efter nästa pass. Jag längtar t.o.m. efter lördagens intervallpass. Härligt:)

Tvillingkärlek. Dubbel kärlek.

2 kommentarer:

Spring-Therese sa...

Underbar läsning för en löparnörd som jag. Med ett stängt internetkafé har det blivit lite väl lite omvärld senaste veckan och nästan 20 mil i benen... :)

Härligt att du snart har löpning som meditation, det är den bästa känslan (i min bok).

Må gott,
T

Magnus sa...

Hehe.. ja.. du är allt en liten nörd:) En mycket trevlig och duktig sådan också!

Shit.. ni är grymma. Det har inte hänt så mkt- skönt att vara lite analog ibland:) Jag hade iaf hand om dina duktiga fredags-em-cyklister som skötte sig ypperligt!