torsdag, april 15, 2010

SuperDuperHotGirl


Kärlek. Vid första öronkastet. Ja, faktiskt. Jag är en souldigger. Jag gillar soul. Helst gammal 60-70-talssoul men även soul med nyare beats. Jag har lite svårare för r´n´b. Det är lite för sliskigt men det finns vissa undantag. Jag har däremot tokgillat den våg av retro som har sköljt i musikradion med Amy Winehouse, Lilly Allen, Veronica Maggio, Duffy m.fl. Nyproducerat men med gammalt sound och riktiga gamla orglar, stora stråkarr och funkiga blåssättningar. Nu har det kommit ett för mig nytt namn på retrohimlen, Janelle Monae, tydligen bördig från Kansas och upptäckt i American Idol. Jag har bara hört spåret nedan så vet inte så mycket mer än så- lyssna- och shake it!

Man blir dessutom ännu gladare när man ser videon, en cool tjej, damn, supercool t.o.m. Inte det sedvanliga titta-in-i-kameran-som-man-har-4-millisekunder-kvar-till-orgasm-och-helt-dödsdrogad-på-sex utan riktigt skön attityd istället. Röst. Sound. Begåvning. Karaktär. Best package och så mycket sexigare! Och ta lite lärdom av denna tjej, Leona Lewis och Lady Gaga, jag vet att ni läser bloggen;)

4 kommentarer:

ruggighund sa...

Riktigt skön låt, och video!

Magnus sa...

Ja, visst är den! Den går på repeat i poden!

Magnus sa...

Vilken fantastisk blog du har förresten- jag försökte skriva en kommentar på den men jag lyckades inte! Hursom.. läser du det här kan du ju ha lite hög svansföring sen;) Trevlig helg,

M

RuggigHund sa...

Tack! Jag får ta och kolla över kommentarfunktionen och se vad som är grejen. Trevlig helg!