söndag, juli 04, 2010

Brickpass


Idag har det blivit mycket träning. Vädret har varit perfekt. Först 3000 m simning i öppet vatten, sen ett tufft brickpass med crosslöp direkt efter cyklingen.
Cykelpasset kördes med 6 stycken 2-minutersintervaller med 2 minuters vila. Syran bet sig fast men Robert och jag överlistade den i par-tempo á 30s var. Det var en underbar känsla, ett bra peppande sätt att orka genom hela intervallen. Farten var dessutom riktigt adrenalinkittlande på ganska trånga Säröleden och snittet hamnade på 40+km/h några gånger. Den sista intervallen körde vi i backe.

Cykel-intervaller

Efter cykelpasset blev det ett snabbt ombyte och vi sprang en kort uppvärmning från Vasa till Slottis. Tanken var att mäta ut och springa en runda vi kör ibland. Robert utmanade mig. - Vi kör på 4,00´tempo. Ok, vi kan väl försöka, tänkte jag. Vi hade trots allt kört ett ganska maffigt intervallpass på cykeln innan och benen var ganska stolpiga.
Men idag var formen på topp och vi lyckades ta oss runt på i 3,45´tempo. Det var rejält krävande, pulsen drog upp mot 190 bpm som högst men när väl rundan var klar så var det mentala välbefinnandet svårslaget. -We did it Robster- well done!

Mina löptider. Nöjd!

Tuffa träningsdagar kräver en ordentlig återhämtande middag och vad det blev ses nedan.. en portion som hette duga!

Entrecote med kaprissmör, gremolata och lite sallad vad som fanns i la freeza.

Nu, Godnatt!

Inga kommentarer: