fredag, mars 12, 2010

Bra pass


Ibland glömmer man bort att man sitter på ett fantastiskt nätverk av kollegor som man har haft nöjet att få instruera med men som har spidits med vinden på olika anläggningar då de har flyttat på sig inom stan. Idag ringde jag och gratulerade jag Anette på hennes födelsedag och frågade om jag kunde få vara med på hennes fredagsklass på Gymnasium Sisjön. Det fick jag:) Det är egentligen ganska ointressant att ranka hur bra instruktörer är men Anette är en av mina absoluta favoriter och vilket ös det var i salen.

Jag kan verkligen rekommendera att gå ett pass för Anette! Grymt fin blandning av musik och bra energi. Jag körde själv riktigt hårt och drog på mig riktigt skön syra i de sista 8 intervallerna. Jag fick också växla några ord med trevliga Lars.

Anette och jag ( bakom kameran)på Säröleden i somras

Jag passade också på att titta på den nya hotyoga salen och kan sammanfatta det såhär. MY GOD! Snyggt, sobert och lyxigt. Wow! Ta er dit och kolla själva!

Tack för passet Anette och grattis på din dag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Takk Magnus for fina ord og oppmerksomheten på min fødselsdag! Utrolig kul å ha deg med på spinningen -håper det ikke blir så lenge til neste gang! Nå har jeg hittat tilbake til Funbeat også.. ;-) klemmer Anette

Magnus sa...

Jag behövde den klassen kände jag, bra upplägg! Det dröjer nog inte så längeigen- kanske en hotyoga eller kettlebell igen? Eller löpning.. det borde stå över ALLT annat nu- hehe!

kram M