torsdag, mars 18, 2010

Nasty business


Den här tävlingen är lika osmaklig som enkel, än dock mycket viktig för de inblandade. Rösta på din favorit. Värst eller bäst- du bestämmer. Nummer 1-6. De två tävlande, person a mot person b tar detta på stort allvar. Leve bildcensuren. Egentligen.

Stackars internet

6 kommentarer:

mojo sa...

Vilket imponerande bildmontage!!!

För den läsare som har svårt att bestämma sig för vem den värdiga vinnaren bör vara, kan dessa fotsulor samt handflator beskådas live måndag den 22 mars på Gymnasium Sisjön...

:)

Let the best (most damaged)(wo)man win!

Kram
Mo

soffan sa...

Hahaha!! Jag röstar på bild nr 4, då jag anser att bidraget har tillfört tävlingen en ny dimension genom att ha passerat själva blåsstadiet för att metamorfera in i flik/köttsårsstadiet. (Eller, man behövde kanske inte motivera... ;)?)

Jo sa...

Hm snygga tassar!

Synd att jag inste fotade min GLAS Fot från förra sommaren, tusan, visste att det fanns något positivt med den erfarenheten!

I'll be back ;)

JO

Magnus sa...

Mo

Tack tack- allt för konsten:) kram

Soffan

Bild 4 är noterat. Visserligen fel blid men ändå- tack för din röst;)

Jo

Jag och Mo har visst öppnat pandoras snuskbox. Det finns gott om skador i landet- bevisligen. Dokumentation är dessvärre nödvänlig. Glasfot låter fint på ett sätt, lite askkungen nästan. Å andra sidan kan den det också ge en ganska hemsk inre vision. Jag förmodar att det är den bilden som åsyftas.

Återkom du:) Och ha det bra på fjället:)

M

Anna (Orka mera) sa...

Ajaja, det gör så ont att titta på att jag inte ens kan rösta :) Mer compeed åt folket!

Magnus sa...

Jo, Anna, rösta!

ps. På mig.