torsdag, maj 20, 2010

Tack för fantastiska år!


Kära Landala-medlemmar/ blogläsare!

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg så jag startar med essensen av det: Jag kommer att lämna SATS Landala och sluta på SATS i sommar. Jag kommer fortsätta köra min onsdagsklass juli ut, som planerat, därefter är mina 7 års instruerande till ända på Landala.


Det har varit ett svårt känslomässigt beslut att bestämma sig för att lämna Landala. Beslutet har mognat fram under en längre tid och jag har valt att följa magkänslan. Landala har varit, och är, en mycket speciell anläggning som jag själv började träna på som medlem för ca 10 år sedan. Det blev efter 3 år min arbetsplats som instruktör.

Jag har haft glädjen att träffa många fina personer som har inspirerat och berikat min vardag, både som instruktör men även som person. Det har varit en arbetsplats som har bjudit på dagliga skratt och gett minnen för livet.

Det svåra i beslutet är att lämna Er, ni fantastiska medlemmar, och mina underbara kollegor som har stöttat och peppat mig år ut och år in. Ibland måste man dock skaka om sin värld, byta miljö och anta nya utmaningar för att fortsätta försöka utvecklas.

Det är däremot inte uteslutet att vi kommer ses då jag förmodligen kommer dyka upp bredvid er i cykelsalen eller i gymmet, men då som medlem. Då kan ni äntligen få se om min puls håller måttet;)

Jag kommer att instruera på Gymnasium Sisjön fr.o.m. hösten 2010. Har ni frågor så finns jag tillgänglig att svara på dessa i samband med klasserna, här på bloggen eller på min mail; spinspirit@hotmail.com.

Sköt om er och njut av våren! Keep up the good workout!

/Magnus

11 kommentarer:

Cizzi sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Cizzi sa...

Jag byter TILL Sats och du byter FRÅN Sats. Hur ska jag tolka det? ;) haha Lycka till på Gymnasium!

Brile sa...

My god Mange, då ses vi kanske i Sisjön i höst, jag blir eventuellt kund...

Magnus sa...

Det blir någon slags balans där Cizzi och balans är ju bra! Lycka till och hoppas du kommer trivas!

/M

Magnus sa...

Då ses vi om inte förr så kanske senare i höst Charlotta! Kör hårt med cykeln tills dess:-)

Carl-Johan & Anna sa...

Lycka till med ditt nya jobb! Har vart en fröjd att träna för dig och varit ett givet inslag i vardagen hela våren! Hälsningar Carl-Johan & Anna

Tobias sa...

Välkommen till Gymnasium!

Ska bli kul att köra dina klasser!

/Tobias

Magnus sa...

Tack för fina och värmande ord Carl-Johan och Anna! Det har varit ett tufft beslut och jag kommer sakna er deltagare såklart. Ni får självklart komma förbi på ett pass på Sisjön om ni vill!

Magnus sa...

Tack Tobias! Du är välkommen! Jag kommer hoppa in för Anette redan på fredag förresten! /M

Anonym sa...

Kommer att sakna dig....

Magnus sa...

Anonym

Tack! Det är många jag kommer sakna med, framförallt medlemmar! Men, som sagt, jag kommer nog synas lite på Landala ändå, som vanlig tränande medlem! The Best Kind, med andra ord! :-)