onsdag, oktober 14, 2009

Kvällspasset


Här kan ni lyssna på kvällens pass, det är en modifierad version av det senaste extensiva intervallpass. Bra kört!Tack ska ni ha!

7 kommentarer:

Mikaela Mars sa...

Kul att det var dig Sara besökter! Har själv inte varit ute hos er i Landala ännu, men det är på min to do-list. :)

Magnus sa...

Ja, det var kul att hon och Emil dök upp. Det duggar tätt bland blogkändisarna nu- kom förbi:) Välkommen!

Anonym sa...

Läste om Emils å Saras besök, skoj!
Kom på att jag helt glömt å gratulera till Nike!! ENORMT stort grattis! Du förtjänar verkligen det å självklart kommer jag å cyklar för dig, däremot kan du ju sparka ut vissa av de andra å klona dig själv å köra deras.. ;)
Ses!
/J

Magnus sa...

Tack för det Jim!

Jag vet inte så mycket mer om vilka mer som kör på NIKE- någon känner jag till jag men långt ifrån alla..? Jag kommer dock inte klona mig.. det räcker mer än väl med EN Magnus för denna värld;) Jag tror vissa tom tycker det är i överkant.. ;)

Vi ses ju snart. Jag har inte bokat klasser ännu inför Rosa men ska försöka kör en av alla din klasser iaf. Hörs!

M

Anonym sa...

Du är hemskt välkommen!
Team teachen på lördag kommer egentligen va en lite mer "tävlings-ifierad" version av extensiva intervaller, midnattsklassen en team med lagtävling a la fartlek, min egna en mind-influerad fartlek med mycket fokus storytelling, pick a favorit! :D
/J

Sofia sa...

Hola! Fabulös blogg. Kan du möjligtvis avslöja vilka låtar plus artister som ditt kvällspass bygger på? Tack och bock

Magnus sa...

Hej Sofia!

Tack!

Mina listor och passupplägg är egentligen menade för mina deltagare på mina pass- lite som plusset i en plussmeny för dem.

Du får gärna maila till spinspirit@hotmail.com och fråga så lovar jag att svara på mailet. Jag tycker det är kul att min blog inspirerar andra bloggare men ibland blir inspirationen gränsfall till kopiering:) Så numera får man fråga lite snällt först:)

Mvh Magnus