fredag, oktober 30, 2009

Öronvitaminer


Inför helgen kommer ett sista bloginlägg. Det var ett tag sedan jag rekommenderade någon skiva. Förr var jag mer insatt i när skivsläppen kom men numera finns det så himla mycket musik så jag det få det bli lite mer random. För ca en månad sedan släppte norska Kings of Convenience en ny skiva. Fin stämsång, inte så överraskande sound kanske, men så välkommet ändå. Ljuv pophonung för för öronen. Köp!


Nästa onsdag släpper svenska Name the Pet sitt självbetitlade album. Jag har spelat hennes första och andra singel på passen tidigare. Funkiga och medryckande housebeats när de är som bäst. Det blir spännande att höra resten av skivan som är inspelad i världens bästa househuvudstad London.


Glöm inte upplösningen på allsvenskan på söndag, årets match mellan AIK och IFK Göteborg. Jag sätter slantarna på IFK även om hjärtat slår mest för MFF egentligen.

Vill ni ha en liten partymix på i bakgrunden så varför inte lyssna på p3´s Calle Dernulfs mix (ligger under fliken musik)på siten www.rokanights.com

Trevlig helg:)

4 kommentarer:

Träningsglädje sa...

hej hej magnus, brukar det vara fullt på dina onsdagsklasser?

Magnus sa...

Hej!

Just nu är det mycket tryck så sedan ett par veckor tillbaka har det varit fullt eller sånär som fullt. Det går lite i vågor.. du vet väl att du kan se hur många som är bokade via mysats.se ( inte historiskt men inför passen). Vissa bokar i god tid men eftersom vi har haft drop in för vår befintliga medlemsbas sedan vi var Sportsclub och WC så kör nog många på den given fortfarande. Men numera riskerar man att inte få plats då!

Får man se dig på Landala igen månne? :)

Ha det bra!

Träningsglädje sa...

hej, har inte testat mysats än... hade tänkt gå på din onsdagsklass men eftersom jag varit slarvig och inte avbokat mig så är jag portad fram tills på fredag, vilket är lite irriterande. men... jag får chansa!

Magnus sa...

Oki!

Idag ser det ganska lugnt ut i bokningssiffrorna men skulle det krisa kan jag boka en plats i mitt namn. Men då måste du dyka upp:)

M